Ikke så meget snak – han gjorde noget

Magtesløshed er typisk reaktion når man hører om f.eks. orkanen der hærgede Puerto Rico. Sådan reagerede den 15-årige Salvador Gomez Colon ikke. Efter at være blevet klar over hvor slemt det var/er startede han en indsamling  via en platfom Generosity. Han fik samlet mere 125.000 $. For dem købte han bærbare 1400 solcellelamper og hånddrevne vaskemaskiner til beboere i de hårdest ramte dele af Puerto Rico. Siden har han skaffet yderligere 1.600 lamper, som han håber at distribuere snart. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>