Demokratisk kontrol: Hvor er det godt vi har rigsrevisionen

Den danske rigsrevision har en international særstilling idet den – af egen drift – kan sætte gang i at undersøge magthaverne. Hænger beslutningerne sammen med den opfølgende handling. Eks. afdækker de når Fødevareministeriet modarbejder folketinget. De gransker Dong-salget. De undersøger om de bestilte fly lever op til betingelserne – for blot at nævne enkelte eksempler. Zetland har en omfattende gennemgang, hvor de kalder Rigsrevisionen for “aktivisterne der går magthaverne efter i sømmene”.Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>