Vi blander os stadig mere

Glem politik. Vi er en rastløs art, og vores genomer viser, at selv de mest skræmmende geografiske barrierer eller politiske foranstaltninger har kun lykkedes i meget begrænset omfang. I dag stiger international migration en til to procent om året. I 2015 boede 244 millioner mennesker i et andet land end der, hvor de var født. Og vi blander os. I et område som Singapore, er inter-etniske ægteskaber steget fra blot 7,6 procent af alle ægteskaber i 1990 til 21,5 procent i 2015. I USA, har interraciale ægteskaber fordoblet siden 1980.

Læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>