Robotter skal beskattes

Robotter kan være en hjælp til samfundet selvom de ”stjæler” arbejdet fra mennesker. Men det kan de kun hvis de beskattes. Sådan siger Microsoft-stifteren Bill Gates. Han har en plan, der kan hjælpe fordrevne arbejdere økonomisk samtidig med at frigøre arbejdskraft til arbejde, der kræver menneskelig empati og forståelse. Hans plan: Der skal skat på virksomheder, der bruger robotter. Gates mener at sådan en afgift ville skabe en glidende overgang til en verden af ​​automatisering.

 

Se en film hvor han forklarer (sroll ned)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>